Once-in-a-lifetime-tur med ekslusive vinbesøg og store vinøse oplevelser
/
15
May
.
2024
/
Kl.
8:00
-
20:00

4 dage i Toscana med Club Winest

Udsolgt
Flere datoer

Toscana-tur er udsolgt

Forestil dig den ultimative vintur rundt i smukke Toscana, hvor du skal besøge de største producenter og komme helt tæt på vingårdene, produktionen og folkene bag vinene. Du skal samtidig overnatte på skønne lokale hoteller og spise lækker italiensk mad sammen med det bedste netværk af ligesindende vinentusiater…sådan en tur har vi skabt igennem vores ”Winest Toscana-tur” 🤩

Vi har sat et fantastisk program sammen i samarbejde med vores italienske partnere og vi skal bl.a. besøge seks forskellige vinhuse fordelt på fire producenter.

Onsdag lægger vi vejen forbi Antinori’s nyeste prestige-vineri i San Casciano, hvor vi skal se, hvad et vineri til knap en millard kan byde på. Om eftermiddagen fortsætter vi op ad bakken til selveste Antinoris kronjuvel Tignanello-vineriet, hvor marken Solaia også befinder sig. Aftenen sluttes af på Antinori-familiens eget agriturismo med kig til vinmarkerne og en tur på deres 1-stjernede Michelin restaurant i Badia a Passignano.

Torsdag fortsætter turen sydpå til Mazzeis smukke vineri i Fonterutoli med rundvisning, smagning og slotsfrokost og dernæst ud til det sagnomspunde kystområde Bolgheri, hvor Guado Al Tasso er vært for en eftermiddagssmagning.

Fredagen begynder hos Tenuta San Guido som bla. står bag den legendariske Sassicaia og ruten går herefter henover det smukke Toscanske landskab med et frokoststop hos ’slagteren i Panzano’ og videre op nord for Firenze, hvor tusindkunstneren Bibi Graetz byder på rundvisning, smagning og middag på vinslottet (Bibi som iøvrigt netop har fået de magiske 100 points for sin seneste årgang 21’ af Colore). Fredag aften og lørdag frem til kl. 16.00 er der fri leg i altid skønne Firenze.

Det bliver en ganske unik og fantastisk tur og vi glæder os usandsynligt meget til at komme afsted sammen med dig og resten af flokken.

Prisen for turen er 13.500 pr. person, hvis man er to om at booke et dobbeltværelse og 15.000 kr. pr. person ved bookning af enkeltværelse. Prisen inkluderer både rejse, hotel og forplejning. Under middagen vil der naturligvis være tilhørende udvalgte vine, men skulle man have specielle vinønsker, så står det for egen regning :)

Tilmelding er efter først til mølle-princippet, da vi kun har 14 ledige pladser.

Plan for Toscana-tur:

Afrejse onsdag d. 15
Kørsel til San Casciano, 45 min.
Frokost og besøg hos Antinori San Casciano
Eftermiddag besøg Solaia/Tignanello/Antinori San Casciano
Check in hos Fonte de Medici – 5 min kørsel
Middag på Osteria de Passignano * - 20 min kørsel.
Overnatning hos Fonte de Medici 20 min. Kørsel

Torsdag d. 16
Afrejse kl. 09.30 – Mazzei – 30 min.
Besøg hos Mazzei kl. 10.00, Fonterutoli – Frokost on site.
Kørsel til Bolgheri, 2 timer
Eftermiddagsbesøg hos Guado al Tasso
Overnatning og spisning hos Poggio ai Santi – (TBD)

Fredag d. 17
Formiddagsbesøg hos Sassicaia
Kørsel til Antica Macelleria CECCHINI, Dario, 2 timer.
Eftermiddagsbesøg hos Bibi Graetz – 1 times kørsel
Middag på TBD
Overnatning Firenze, sted TBD

Lørdag d. 18
Dagen fri i Toscana
Afgang til lufthavn kl. 16.00

Da vi flyver fra København Lufthavn (til Firenze), så skal man selv planlægge turen til København, hvor vi mødes før afgang; nedenstående er flytiderne til og fra CPH / FLR og nærmere information omkring mødested/tid i København lufthavn kommunikeres forud for rejsen.

Med venlig hilsen
Winest teamet

Dato & Tidspunkt:
May 15, 2024
Kl.
8:00
-
20:00
Lokation:
Toscana
Anmod om plads

Dette arrangement er allerede blevet afholdt og er ikke længere åbent for tilmeldinger.

Se flere arrangementer

Dette arrangement er udsolgt og er ikke længere åbent for tilmeldinger.

Se flere arrangementer

Tilmelding

Toscana-tur med Club Winest

Oplev Toscanas største vinhuse og smag dig igennem en fantastisk 4-dages vinoplevelse