Kommende investeringsbrief:

28. november 2023 kl. 16.30-18.30

Vininvestering med Winest

Til vores investeringsbrief får du et inspirerende oplæg omkring investering og vin samt hvorfor vininvestering igennem Winest er en rigtig god ide.

Tilmeld dig nu!

Vi skal tale om vin, smage vin, snakke vininvestering og vinoplevelser og få en dybere indsigt i alle de parametre der gør Winest interessant for dig som investor.

Ideen bag vores investeringsbrief er at skabe to timer i vininvesteringens skønne verden. Vi har sat et spændende program sammen og sørger for at du forlader arrangementet meget klogere på Winest, vin og investering.

Man kan naturligvis ikke tilbringe to timer sammen i vinens tegn uden også at smage på nogle lækre dråber, så derfor serverer vi både tapas, champagne og et glas rødvin til dem der har lyst.

Så skynd dig at tilmelde dig via nedenstående formular…Det er gratis og vi glæder os til at se dig.

Tid og sted

Dato:
Tirsdag 28. november 2023

Tidspunkt:
Kl. 16:30-18:30

Adresse:
Winest
Finlandsvej 1
8660 Skanderborg

Hvem er det for?
Alle personer der leder efter en alternativ investeringsform med afsæt i vin. Minimumsinvesteringen i Winest er 750.000 kr.

Agenda

16:30

Velkommen og Champagne
Mød teamet og alle deltagere og udnyt muligheden for at netværke.

16:45

Hvem er Winest
Vi introducerer Winest og konceptet bag.

17:00

Hvorfor vininvestering
Vi eksemplificerer hvorfor vininvestering er en interessant alternativ investering.

17:45

Club Winest – mere end bare investering
Vin er en passion for mange - derfor har vi udviklet en klub med fokus på eksklusive vinoplevelser

18:00

Inspiration
Winest deler ud af aktuel og spændende vin-viden

18:15

18:30

Dialog og netværk

Tak for idag :)

Tilmeld dig nu

Tilmeld dig nu

Ved at indsende denne formular accepterer du, at Winest kan kontakte dig via e-mail eller telefon, samt at modtage nyhedsbreve, invitationer til begivenheder, tilbud og anden information fra Winest. Du kan til enhver tid tilbagetrække dette samtykke.

Tak for din besked

Du hører fra os inden for 1-3 hverdage
Noget gik galt, prøv igen.
Mads viser det seneste afkast
Mød Gry Roland Larsen

"Jeg har valgt at investere i vin, fordi det historisk set har givet et godt afkast"

Gry Roland Larsen
Ejendoms- og aktieinvestor

Teamet

Den daglige drift af Winest løftes af dedikerede personer med en bred og lang erfaring inden for områderne finans, vin, marketing, salg, gastronomi og investering …alt sammen dybt forankret i en passion for vin.

Mads Dyrberg

CEO & co-founder

Arbejdsopgaver i Winest
Executive management


Kontakt

Email: md@winest.dk
mobil: +45 2646 0152

Hvorfor vininvestering:

Jeg ser vininvestering som et ideelt supplement til aktier i porteføljen. Godt stabilt afkast og dekoblet fra øvrige finansielle aktiver. Kombinationen med gode og eksklusive vinoplevelser, gør kun aktivklassen endnu mere appelerende.

Casper Næss-Schmidt

Chief Business Officer

Arbejdsopgaver i Winest
Ansvarlig for kapitalrejsning og indkøb/afsætning af vin

Kontakt
Email: cns@winest.dk
Mobil: +45 2250 7412

Hvorfor vininvestering
Vin har altid været min store passion. At vin så ligeledes har en unik egenskab i form af at være investeringsværdig grundet yderst begrænset og afgrænset produktion og en kun stigende efterspørgsel har udelukkende skærpet min interesse yderligere. Tænk sig at kunne arbejde med et investeringsaktiv der samtidig er en døråbner til unikke og uforglemmelige oplevelser i selskab med ligesindede passionerede mennesker - jeg er solgt! - og investeret🍷

Steffen Ballegaard Juul

CMO

Arbejdsopgaver i Winest
Ansvarlig for markedsføring og kommunikation

Kontakt
Email: sbj@winest.dk
Mobil: +45 2279 3161

Hvorfor vininvestering:
Vin og investering er isoleret set to super interessante områder at arbejde med rent kommunikativt og markedsføringsmæssigt og når man kombinerer dem, så bliver det ikke mindre spændende...glem alt om traditionel markedsføring, her gælder andre regler. At vin så også er en af mine helt store passioner er en absolut bonus :)

Claus Brandstrup

Co-founder

Arbejdsopgaver i Winest
Økonomi & Finans samt porteføljestyring & Investor relations

Kontakt
Email: cb@winest.dk
Mobil: +45 4139 4080

Hvorfor vininvestering:
Investering i vin er et glimrende alternativ til andre aktivklasser som aktier, obligationer mv. Igennem tiden har afkastet vist sig at være konkurrencedygtigt og meget stabilt og med meget lav korrelation til andre aktivklasser. At vin også er en personlig passion gør ikke arbejdet mindre interessant og sammen med investorerne i Winest ser jeg frem til mange store vin- og gastronomioplevelser i fremtiden.

Mikkel Wejdemann

Club Manager

Arbejdsopgaver i Winest
Udvikler og faciliterer unikke gastro/vin-events for Club Winest

Kontakt
Email: mw@winest.dk
Mobil: +45 6177 0357

Hvorfor vininvestering:
Når investering kan kobles direkte med en af mine helt store passioner – vin - så giver det jo næsten sig selv. Og at der så samtidig gennem Club Winest bliver åbnet op for formidable og mindeværdige vin-oplevelser i godt selskab med andre investorer, er bare en kæmpe sidegevinst og et herligt velsmagende ”add-on”. Hvem vidste, at investeringer kunne smage så godt?

Club Winest

Vininvestering er mere end ”bare” benhård forretning og afkast – vin er også en passion for mange personer…og netop derfor har vi udviklet ”Club Winest”, som har til formål, at skabe unikke og eksklusive vinoplevelser for vores investorer.  Klubben er et tilbud, der giver adgang til store vin- og madoplevelser samt rejser og events, som de fleste ikke selv har mulighed for at arrangere.

Mød Club Manager Mikkel

1

For investorer

INVESTER I VIN. Invester i Winest og få del i det attraktive forventede afkast og de fordelagtige investeringskarakteristika i øvrigt. Investeringsvin har sin klare berettigelse i enhver diversificeret portefølje som supplement til aktier, og som alternativ til en del af obligationsbeholdningen.

2

For entusiaster

JOIN THE CLUB. Plej din indre vinentusiast. I Winest bliver du en del af en eksklusiv klub med vinen i centrum. Her vil du få adgang til ekstraordinære vinoplevelser og specialtilbud, som er utilgængelige for de fleste. Og have mulighed for at udvide dit forretningsmæssige og private netværk.

3

For VIP konsumenter

BOUTIQUE. Elsker du at drikke god vin? Som investor i Winest vil du få adgang til at erhverve dig vin fra fondens vinportefølje til attraktive priser. I mange tilfælde eksklusive og sjældne vine, som kan være vanskellige at få adgang til via egne kanaler.