Investering med Winest

Få mere end bare en god investering

Udover det investeringsmæssige rationale så er vin også en passionsinvestering ligesom kunst, ure og biler. Disse aktiver har et element af interesse og passion som et tillægsargument i investeringsøjemed. Hos Winest får du mulighed for at dyrke din passion for vin.

Afkast siden opstart

Oversigt over Winest afkast

Udover at vin historisk- og generelt set betragtes som en attraktiv aktivklasse, så har en investering i Winest været en både stabil og positiv oplevelse siden vores opstart i marts 2021

+13,2%

Gns. afkast pa. efter omk.

+49,66%

Samlet afkast siden start

For investorer

Invester i vin

Vin er en aktivklasse med gode historiske afkast og lav korrelation til traditionelle finansielle aktiver. Vin fungerer således godt som byggeklods i en bredere portefølje til at skabe diversificering og stabilitet.

For entusiaster

Join the club

Igennem Club Winest bliver du en del af en eksklusiv klub for vinentusiaster og får adgang til unikke vinoplevelser såsom vinture, smagninger og gourmetarrangementer. Udvid dit netværk, både privat og forretningsmæssigt, og få eksklusive specialtilbud kun for medlemmer.

For VIP konsumenter

Adgang til eksklusiv vin

Få adgang til nogle af verdens mest udsøgte og sjældne vine til favorable priser gennem Winest. Boost dit afkast ved at investere i vine fra vores portefølje og oplev en verden af smag og værdi.

Investor udtagelse

Investering er en tillidssag specielt når det handler om alternative investeringer; derfor, med det kendskab jeg har til teamets etik og arbejdsmetode, så har det været naturligt for mig at hoppe med ombord som investor… Og så skader det selvfølgelig ikke at afkastet har været fantastisk.

Stefan Rosenlund

Investor i Winest

Investeringskomite

+100 års erfaring inden for vin og investering

Vores investeringskomité består af eksperter med +100 års samlet erfaring inden for vinindustrien og er ansvarlig for udvælgelsen af ​​de optimale investeringsvine til porteføljen.

Sådan virker det

Læn dig tilbage og lad Winest varetage din vininvestering

1

Køb af aktier

Køb aktier i Winest på en af de løbende kapitalforhøjelser. Minimumsindskuddet er DKK 750.000.

2

Optimering, oplagring og håndtering

Winest sørger for konstant overvågning og optimering af vinporteføljen. Samtidig bliver vinen håndteret og oplagret under de optimale forhold.

3

Løbende status

Som investor vil du modtage løbende afkastrapportering og du vil kunne følge udviklingen på din investering direkte på dit depot i banken.

Fondsdetaljer

Minimumsinvestering

+DKK 750.000

Registreret ved

Finanstilsynet

Etableret

2021

Etableret

8-10% pa. efter omk. (før skat)

Investeringsperiode

Open-ended fond, mulig exit hvert kvartal

Ind- og udtrædelse

2% i indtrædelsestillæg. 2% i udtrædelsesfradrag

Management fee

0,35% per kvartal af aggregeret kapital

Performance fee

10% af afkastet (High watermark)

Andre omkostninger

Oplagring og forsikring (udover almindelige fondsspecifikke omk.)

Gearing

Ingen gearing

Løbende udbytte

Intet, selskabet er akkumulerende

Skat*

Afhængig af investortype

*Danske investorer: Afkast for private personer med frie midler beskattes som aktieindkomst efter realisationsprincippet. Pensionsinvestorer betaler pensionsafkastskat på 15,3% af årligt afkast. Selskaber er skattefritaget efter reglerne omkring skattefri porteføljeaktier.

Kontakt

Ønsker du at høre mere omkring investering i vin?