Hvem er vi?

Danmarks eneste vininvestering, der er registreret ved Finanstilsynet

Hvad ønsker vi at opnå med Winest?

Winest er en klub for ligesindede vininvestorer, der søger attraktive risikojusterede afkast og adgang til de mest eksklusive vine i verden

På det nuværende investeringsmarked er der en overflod af finansielle investeringsprodukter med enten høj volatilitet eller lave afkastudsigter.

Vi mener, at dette kalder på et mere stabilt alternativ med en attraktiv afkastprofil. Et alternativ med unikke investeringskarakteristika, der giver et godt risikojusteret afkast med begrænset eksponering mod den økonomiske cyklus. Et alternativ der er håndgribeligt og relaterbart for den enkelte investor.

Dette er alt sammen indbefattet i investeringsvin - og Winest åbner døren til denne investeringsklasse.

Vi er overbeviste om, at investorer først og fremmest har brug for adgang til de største og mest lovende investeringsvine og samtidig et dybere kendskab til de fordele, de tilbyder. Vi er en eksklusiv klub af investorer og oplevelsessøgende individer, der samles i et helt nyt format med vores passion for vin i kernen af ​​det hele. Sammen vil vi øge adgangen, vækste afkastet og udvide vores private og professionelle netværk af ligesindede.

Winest er kort sagt skabt for at give investorer adgang til eksklusiv investeringsvin og alle de fordele, der følger med dette. Modsat de fleste andre investeringsklasser, så er der igennem Winest mulighed for at forene den gode langsigtede investering med passionen for vin.

Hvorfor investere i vin?

Attraktivt afkast og lav volatilitet

Investering i vin har historisk givet gode og stabile afkast. Også i krisetider har vin vist sig modstandsdygtig og klaret sig bedre end de fleste andre aktivklasser. Vin er optimalt som diversificeringselement i en portefølje med begrænset sammenhæng til den generelle økonomiske cyklus.

Mød teamet

Den daglige drift af Winest løftes af dedikerede personer med en bred og lang erfaring inden for områderne finans, vin, marketing, salg, gastronomi og investering …alt sammen dybt forankret i en passion for vin.

Mads Dyrberg

Mads Dyrberg

CEO & Co-founder

Casper Næss-Schmidt

Casper Næss-Schmidt

Chief Business Officer

Peter Kaarup

Peter Kaarup

Sales Manager

Steffen Ballegaard Juul

Steffen Ballegaard Juul

Chief Marketing Officer

Claus Brandstrup

Claus Brandstrup

Co-founder

Mikkel Wejdemann

Mikkel Wejdemann

Club Manager

Kristoffer Astorp Lauridsen

Kristoffer Astorp Lauridsen

Account Manager

Kontakt

Ønsker du at høre mere omkring investering i vin?