Club Winest - unikke vinoplevelser for dig som investor.

Hør mere om dine fordele som vin-investor i Winest og få indsigt i planerne og tankerne bag klubben. 
Mikkel Wejdemann
June 23, 2022
-
Club Winest

Fantastiske vinoplevelser opstår sjældent af sig selv, og netop derfor har vi i Winest også en Club Manager (Mikkel Wejdemann), der hele tiden leder efter- og skaber de unikke oplevelser, som kommer vores investorer til gode. Grundstenene i de gode vinoplevelser er vin, passion og livsglæde...Her er med Mikkels ord essensen af- og ideen bag Club Winest:

Der var fra start aldrig tvivl om, at Winest skulle være mere end et rendyrket investerings-setup. Vin er uomtvisteligt et super godt investeringsobjekt, men for rigtig mange personer knytter der sig også en kæmpe mængde passion. Noget der i særdeleshed gør sig gældende for os, som står bag Winest.

Vin er i min verden en skøn blanding af nydelse, livsglæde, fascination, oplevelser, historier - og så kan det at dele en god flaske vin med andre knytte bånd og skabe nye venskaber. Og det er faktisk præcist de nøgleord, som Mads Dyrberg (CEO/co-founder) og jeg med det samme blev enige om, skulle være grundlaget i ”Club Winest”.

Ja, vi kan rigtig godt lide gode investeringer, men vi kan i høj grad også godt lide alt det, der foregår omkring vininvesteringen. I særdeleshed når vi snakker om vin af absolut topkvalitet. Og vi er helt sikre på, at vi ikke er de eneste, og derfor føltes det helt naturligt, at koble en klub-del til Winest. Gode oplevelser skal deles!


Det særlige Winest tilbyder sine investorer:

Netværk - Et stærkt netværk med ligesindede investorer og passion for vin. Vi kalder vores netværksmøder for 100 points-fredage. Der bliver smagt- og nydt eksklusive vine i en uformel og hyggelig atmosfære.  Udgangspunktet er 4 netværksmøder om året på forskellige særligt udvalgte lokationer. Og vi kan altid finde på at krydre det med en blindsmagning, besøg af vinproducenter osv. Netværksmøderne er naturligvis altid gratis for vores investorer.

Vinoplevelser - Vi iscenesætter desuden unikke vinsmagninger, hvor vi inviterer de skarpeste sommelierer og vinpersonligheder fra ind- og udland til at skabe forrygende vinoplevelser, som man på ingen måde har lyst til at gå glip af. Som investor kan du regne med at blive inviteret til disse særlige vinoplevelser ca. 2 gange om året. og der vil oftest være en grad af egenbetaling.  

Michelin+ - Gennem vores stærke netværk i både vin- og restaurantbranchen har vi mulighed for at skræddersy nogle helt særlige og eksklusive kulinariske oplevelser, som ikke er set før. Vi kalder det for Michelin+.  Vi sørger kort fortalt for, at du får adgang til gastronomi af en anden verden, og oplevelser du på ingen måde selv kan sidde og booke hjemme foran computeren. Ja, det kommer til at koste ”lidt” penge, men der er garanti for minder for livet. Vi går efter at tilbyde ca. 2 Michelin+ oplevelser om året.    

Vinrejser – Som et sidste ben i ”Club Winest” planlægger vi en årlig rejse ned til et top vindistrikt. Vi står for at planlægge et yderst mundvandsfremkaldende program, hvor vi besøger nogle af verdens mest eksklusive og berømte vinkældre, men også giver adgang til nogle af fremtidens vinstjerner. Turene vil ofte være af 3-4 dages varighed, og der er selv mulighed for, om man vil forlænge rejsen før eller efter. Hvordan lyder f.eks. ture til Champagne, Toscana, Bourgogne, Mosel? – Vi glæder os!

Derudover holder vi naturligvis altid øjne og ører åbne for sjove og gode vinøse-muligheder. Som sagt så handler Club Winest for os om, at skabe et stærkt fællesskab omkring investering i vin og alle de fantastiske velsmagende og mindeværdige oplevelser, der kan knyttes til en fælles passion for vin.

Som investor bestemmer du naturligvis helt og holdent selv, i hvor stort omfang, du vil gøre brug af klubbens menukort – Men vi vil bare ikke snyde dig for muligheden!

Følg med i vores nyhedsbrev, hvor der løbende kommer opdateringer om kommende arrangementer. Og er der gode idéer eller input til muligheder, hører vi altid gerne fra jer.

Relaterede nyheder