Winest vokser - ny stærk profil træder ind i teamet...

Siden maj 2022 er Winest teamet blevet styrket med tre tunge profiler...senest Casper Næss-Schmidt, der tiltræder som Chief Business Officer
Steffen Ballegaard Juul
June 20, 2022
-
Teamet
Casper Næss-Schmidt, CBO

Siden Winests start tilbage i marts 2021, så er det kun gået én vej…fremad. Det gælder både når vi taler om antal investorer, afkast, vinportefølje og medarbejdere. Og netop sidstnævnte ser vi som en utrolig vigtig faktor ift. forsat at vækste Winest og indfri de store ambitioner og forventninger, som vi har til os selv og til at levere gode resultater til investorerne.

Helt fra begyndelsen i marts 2021 har vi haft et rigtig godt team med stærke vinfaglige såvel som investeringsmæssige og finansielle kompetencer. Medarbejderne, med deres på samme tid specialiserede og alsidige kompetencer, er grundstenen i Winest, og derfor har vi siden maj 2022 yderligere ansat 3 nye medarbejdere med hver deres hovedfokus.

Således stødte Jesper Markman i maj til som sales manager og Steffen Ballegaard Juul som CMO, med ansvar for marketing og kommunikation. Disse roller har sat yderligere skub i forretningen og har selvsagt stor betydning for dels at komme i dialog med- og hverve nye investorer, samt opbygge vores brand og etablere og udbrede kendskabet generelt til Winest og vininvestering.

Den nyeste tilføjelse til Winest-teamet er Casper Næss-Schmidt som tiltræder stillingen som CBO – Chief Business Officer pr. 1. september 2022; Oversat til dansk, så vil Casper få ansvaret for al indkøb- og afsætning af vin samt kapitalrejsning (investorsalg). Vi er super glade for at få Casper med ombord; hans erfaring er enorm og det er vigtigt, at vi har fået så stærk en profil med på holdet til at tackle alle de store og væsentlige opgaver, som ligger i den fremtidige skalering af Winest.

Vi har bedt Casper om at uddybe, med hans egne ord, hans professionelle baggrund, hvorfor han elsker vin, og ikke mindst hvorfor Winest og vininvestering er så spændende en virksomhed og branche, at han har taget hoppet fra sin salgsdirektør-stilling ved HJ Hansen og er blevet en del af Winest teamet:

Min vininteresse oprinder fra de bonede gulve som reservetjener på Radisson Blu Hotel i Silkeborg, hvor jeg efter at have stukket næsen i en 2004 Badia a Passignano og smagt den i sammenhæng med et utroligt vellavet måltid, i en alder af 19 år, blev mere end bare småforelsket - det udviklede sig til min passion. Jeg droppede et års tid senere jurastudierne for at forfølge min passion og var helt overbevist om, at vinens univers ville blive min metier.

Efter at have været beskæftiget 3 år i restaurationsbranchen (de sidste 2 som restaurantchef) blev jeg tilbudt et job som vinkonsulent hos H.J. Hansen Vin, hvor jeg de første 4 år arbejdede med salg til vinhandlere og opbygning af Riedel som brand i DK, herefter 1,5 år som salgschef for HJH Horeca afdeling og senest 5,5 år som salgs- og marketingdirektør.

For mig er Winest den første udbyder, der med en grundig, transparent og seriøs tilgang til vin som investeringsmulighed for alvor har fanget min interesse.

Investering i vin er interessant fordi det er et aktiv der har givet solide og stabile afkast de seneste 30-40 år, da prisudviklingen er mere eller mindre konstant, qua en større og stigende efterspørgsel og et mere eller mindre konstant udbud. Det er en oplagt mulighed for at kombinere passion med investering og ligeledes en unik mulighed for at mødes med ligesindede passionerede mennesker…der er ikke noget, der kan bringe folk mere sammen end en god, åben flaske vin :)
Qua mine 14 års erfaring med vinbranchen på både købs-, markedsførings- samt salgssiden forventer jeg at komme med et stort bidrag til den spændende fremtidige udvikling af Winest, lige fra det gode indkøb til den solgte flaske, for ikke at glemme alle de unikke stunder og rammer, der skal bygges op omkring hele konceptet og investorerne.

Casper tiltræder som nævnt stillingen pr. 1. september og vi glæder os meget til at byde ham velkommen og til at tage ”kampen op” sammen, som et stærkt Winest team.

Relaterede nyheder