Winest styrker teamet med ny stærk profil

Peter Kaarup kommer med en massiv erfaring og træder direkte ind i salgsorganisationen.
Steffen Ballegaard Juul
June 20, 2022
-
Teamet
Peter Kaarup, Sales Manager

Vi fortsætter med at løbe stærkt i Winest og de gode afkasttal, vækstambitioner og tilstrømning af investorer betyder, at vi har brug for at styrke vores salgsteam yderligere. Derfor er vi super glade for at kunne byde Peter Kaarup velkommen til Winest.

Peter kommer med en meget stærk, relevant og lang erfaring inden for salg, investering og finans og vil derfor kunne bidrage fra dag ét til vores vækstambitioner for virksomheden.

Således skal Peter være med til at skalere hele forretninger og udbrede kendskabet til vininvestering og Winest, hovedsageligt igennem et fokus på at identificere og udbygge vores netværk af investorer, partnerskaber og andre interessenter.

Vi har bedt Peter om at sætte et par ord sammen om sin erfaring og hvorfor vin som investering er en perfekt forlængelse af Peters professionelle karriere:

Jeg har gennem mange år arbejdet med investering i forskellige aktivklasser – lige fra ejendomme til værdipapirer.

Vin som investering har fået et større fokus og vist sig som et godt alternativ og supplement i en portefølje – med god risikospredning.

Lige som så meget andet, handler investering i vin om at have ”næse” for at finde og indkøbe de rigtige vine, samt komme så tæt på produktionsleddet som muligt, for at få de bedste priser til gavn for vores investorer.

Derfor mener jeg vin som investering bør være en del af porteføljen – både for at skabe stabile afkast – selv i stormvejr – risikospredning og ikke mindst for at blive en del af vores fanstatiske vinklub.

Og når man som jeg også har en passion for vin, så er det jo fantastisk at få lov at arbejde med på fuld tid 😊


Vi er naturligvis helt enige i disse betragtninger og vi glæder os virkelig meget til at komme rigtigt i gang sammen fra 1. marts 2023.

Velkommen til Peter 🙏

Relaterede nyheder